Over OFM

Bij OFM (Oral Fit Mondhygiëne) kunt u terecht voor vriendelijke en op u toegespitste mondzorg.
 
Onze praktijk is gevestigd op de Waagstraat 25 in Franeker. 


Aleida:

Oral Fit Mondhygiëne (OFM) is de praktijk van mondhygiënist Aleida Verboom-Lourenz. Aleida is in 1993 afgestuurd als mondhygiënist aan de HAN in Nijmegen en sinds dat jaar werkzaam geweest in verschillende tandartspraktijken. In 2010 besloot zij haar eigen praktijk te starten om zo op een vriendelijke, persoonlijk en laagdrempelige manier mensen te begeleiden en te behandelen naar een gezonde mond. Als klant staat u centraal in onze praktijk. Wij nemen volledig de tijd. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn daarbij belangrijke begrippen. Ik ontmoet u graag in mijn praktijk.
 
Twitteraccount Aleida
 


Klaske:

Mijn naam is Klaske Buwalda en sinds 1992 ben ik werkzaam in de Tandheelkunde. Intussen in drie verschillende tandartspraktijken gewerkt en ervaring opgedaan als baliemedewerkster, stoelassistente, en als preventie assistente tandarts. Voor de laatstgenoemde functie heb ik diverse certificaten behaald. 
Sinds 2016 ben ik werkzaam in de mondhygiënistenpraktijk van Aleida Verboom. Mijn werkzaamheden zijn van uiteenlopende aard en betreffen vooral de planning en administratie, en de sterilisatie en onderhoud van het instrumentarium.

Twitteraccount Klaske
 


Samen zorgen we ervoor dat de wachtlijst is ingekort, we beter bereikbaar zijn en we klanten nog meer kwaliteit kunnen bieden. Al met al een leuke uitdaging! 
  

Wilt u ook een gezonde mond? Een afspraak is zo gemaakt!