Over OFM

Bij OFM (Oral Fit Mondhygiëne) kunt u terecht voor vriendelijke en op u toegespitste mondzorg.
 
Onze praktijk is gevestigd op de Waagstraat 25 in Franeker. 
 


Aleida:
Oral Fit Mondhygiëne (OFM) is de praktijk van mondhygiënist Aleida Verboom-Lourenz. Aleida is in 1993 afgestuurd als mondhygiënist aan de HAN in Nijmegen en sinds dat jaar werkzaam geweest in verschillende tandartspraktijken. In 2010 besloot zij haar eigen praktijk te starten om zo op een vriendelijke, persoonlijk en laagdrempelige manier mensen te begeleiden en te behandelen naar een gezonde mond. Als klant staat u centraal in onze praktijk. Wij nemen volledig de tijd. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn daarbij belangrijke begrippen. Ik ontmoet u graag in mijn praktijk.

 


Klaske:

Mijn naam is Klaske Buwalda en sinds 1992 ben ik werkzaam in de Tandheelkunde. Intussen in drie verschillende tandartspraktijken gewerkt en ervaring opgedaan als baliemedewerkster, stoelassistente, en als preventie assistente tandarts. Voor de laatstgenoemde functie heb ik diverse certificaten behaald. 
Sinds 2016 ben ik werkzaam in de mondhygiënistenpraktijk van Aleida Verboom. Mijn werkzaamheden zijn van uiteenlopende aard en betreffen vooral de planning en administratie, en de sterilisatie en onderhoud van het instrumentarium.

 

Anja:

Mijn naam is Anja Noordenbos-de Vries   
 
Ik heb in 1991 de opleiding voor mondhygiëniste in Nijmegen afgerond. Vanaf 1991 heb ik 14 jaar in 2 algemene praktijken gewerkt. Mijn werkzaamheden bestonden daar uit het behandelen van paro problematiek, preventie en orthodontie.
Verder heb ik een aantal jaren gewerkt in het MCL in Leeuwarden bij de afdeling Mondheelkunde en Kaakchirurgie en Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Daar heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met paro patiënten en de nazorg na implantologie, operatieve ingrepen en oncologie. Bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde begeleidde ik angstpatiënten en behandelde  patiënten met een lichamelijke of geestelijke beperking.
De laatste jaren ben ik docent geweest bij de opleiding voor tandartsassistenten. Hier heb ik les gegeven in de vakken Tandheelkundige kennis, administratie en vaardigheidstrainingen. Verder was ik studieloopbaancoach en stagebegeleider.
 
Vanaf 5 maart 2019 zit ik bij het team van Oral Fit Mondzorg. ik ben aanwezig in de even weken op maandagmiddag van 14:00u-18:00u en in de oneven weken op maandagavond van 18:00u-21:00u, naast de dinsdag- en woensdagochtend.
 Dewi:
Binnenkort meer info.

Samen zorgen we ervoor dat de wachtlijst is ingekort, we beter bereikbaar zijn en we klanten nog meer kwaliteit kunnen bieden. Al met al een leuke uitdaging! 
  

Wilt u ook een gezonde mond? Een afspraak is zo gemaakt!