• Coronavirus en Oral Fit Mondzorg

    Oral Fit Mondzorg volgt de richtlijnen van het RIVM bij het bepalen van de maatregelen rond het Coronavirus. De reeds bestaande hygiƫne- en infectie-preventiemaatregelen, die worden gehanteerd in de praktijk, zijn hiermee in lijn. Daarom worden patiƫnten in de praktijk op de gebruikelijke wijze behandeld. Voor overige informatie en adviezen wat betreft het Corona virus en uw afspraak, kunt u kijken op de volgende websites:
    Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust tijdens de openingstijden van de praktijk.
    Als wij niet direct kunnen reageren, spreekt u dan een boodschap in op de voicemail, dan komen we er op terug.


Nieuws/facebook

Voorkomen is beter dan genezen. Bij Oral Fit Mondhygiëne zijn wij gefocust op de preventieve mondzorg. Door een goede verzorging kunt u tandvleesproblemen en gaatjes helpen voorkomen en gezondheidsrisico's beperken.

Tijdens een zwangerschap hebt u meer kans op het krijgen van tandvleesproblemen en gaatjes. Over het algemeen kunt u dat met extra aandacht voor de verzorging van uw gebit voorkomen. Mensen met diabetes hebben vaker problemen met hun tanden en tandvlees. Dat kan komen door te veel suiker in het bloed.

Berichten over preventie en mondzorg delen we graag via onze Facebookpagina. Hieronder ziet u de meest recente berichten.

Wilt u niets missen op het gebied van preventie?
Volg ons dan op Facebook!